Ooooooj....

....ett inlägg! Ja, tänka sig ;) Vad har hänt sen igår? Jo vet ni, jag har blivit en dag äldre.. Tack o bock!!
 
Neeej, skämt o sido.. Ska givetvis skriva lite till. Dagen idag har varit rätt intensiv - hänt mycket kan man säga. Men det har varit en lugn atmosfär genom dagen. Gått snabbt och snart är det dags för skönhetssömnen att slå in.
 
Är det inte konstigt att vi människor sover så mycket, det är givetvist skönt men tänker på´t offta att det är ganska konstigt.. Ahja, människan är konstigt uppbyggd överlag enligt mig. I grund och botten är vi lika men våra värderingar och samhällsbild är inviduella.. Tror inget annat djur än just människor är så påverkade.. Konstigt!
 
Well, here I am! Glad som en liten sockersöt godisbit funderandes på sömnen.
 
Go natt på er underbara tappra läsare! <3

Evighet sen sist

Så sitter jag här igen med en medveten tanke på att det var en evighet som jag skrev här.. Det har liksom inte behövds. Nu är det dags att uttrycka sig igen! :)
 
Det har hänt en massa i mitt liv, med en postiv anda. Sen att andra väljer tystnad - det tar jag ej ansvar över utan jag fokuserar på mitt liv. I tidigare inlägg så har jag nämnt att jag kommit på en ny bana med en ny insikt om att mitt liv är viktigast för mig. O jag försöker leva efter det mottot!
 
Samtidigt är det otroligt lätt att falla in i det gammla. Men dags för nya tag och framtiden är oskriven. Vet bara hur jag vill att den ska se ut och vet att det bara är jag som kan skapa "det rätta" för mig..
 
Kram till alla läsare!

Allt i allo inlägg

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mitt liv rullar på som vanligt och jag är lycklig. Lärdomar skapas och kraften växer. Kan säga att för varje dag som går så möter jag mina värderingar och jag försöker skapa ett lugn i det.

Föresten jag har börjat att göra armhävningar :) aldrig kunnat förr, men nu så.. Är glad för det samt egna sit-ups.

Annars händer det saker här må jag säga, fast det är privat så det håller jag för mig själv..

Tack o Hej!