Text om några tankar som jag har på insidan

Jag kan ibland undra över hur olika människor tänker från ena dagen till den andra, detta gör mig lite nyfiken kring människors sätt att vara, tala o.s.v. Men också kan jag bli frustrerad om det gäller någon i min närhet och egentligen vet jag att jag gör PRECIS samma. Ingen är perfekt eller så är alla perfekta.
 
Funderingen om varför det är så - gör mig bara yr, det är en enorm fundering som är inviduell. O så var det detta med individuell, jag som många andra vill att omgivningen ska tänka exakt som jag tänker - MEN det gör ju ingen och det vet jag ju.. Hihi..
 
Jag kan idag säga att jag är fri från det som kallas för "medberoende" iallafall mot någon i min närhet.. Någon som gör allt detta som jag beskrivit ovanför. Så otroligt skönt att kalla sig "fri" och jag är åter i mig själv - den karismatiska tös som jag var innan allt började.
 
Ibland är det skönt att skriva som jag gör nu.. Vet inte om vad jag egentligen skriver om - tankar o känslor som måste ut bara..
 
Har blivit en som håller det invändigt iallafall när det kommer till sanna känslor. Jag har aldrig skäms för mina känslor men helt plötsligt så gör jag det utan att ens veta att jag skäms.. Det ska jag bli bättre på - tack för den insikten!
 
Nu tog det stopp!!!
Puss hej!

Står på en ny grund blickandes upp mot stjärnorna

Det händer mycket just nu i mitt liv, står på en ny grund blickandes upp mot stjärnorna - det är lite därför som jag ej bloggat på sistonde.. Haft fullt upp kan man säj (eller jag säger så)
 
Ny grund innebär att jag är på en ny plats, självklart på jorden men iallafall ny plats. Det är spännande men pirrigt. Jag har alltså flyttat från storstan till landet. Har bara bott här i ca, 4veckor o full rulle från start. Hantverkare ska fixa badrum/SPA o så ett par andra hantverkare som ska fixa utomhus poolen.. (De är nästan klara men ändå)
 
Nu tog det stopp på kreativiteten så jag antar att jag inte ska skriva nått mer om det. Får se vad ska jag nu berätta..
 
Hmm, vårensolen skiner och gräsmattan är täckt av snö, förutom på de ställen där hantverkarna harr grävt. Där ser det ut som kodynga. Haha, MEN det är ju jord.. ;) - Jahaahaaaa!
 
Tjo hej!!