Kraften är kommen

Jag ser att allt kommer till mig och jag är mer öppen för friheten i livet just nu.. Det är med en otrolig känsla av lätthet och nyfikenhet som jag ser de små miraklen. 
 
Ser att livet blir ljusare och framiden är vit av renhetens färg. Kanske är det jag som har växt och blommat ut från det som var. Jag känner att allt jag vill ha - det får jag. 
 
Känslan av maktlöshet har bytt riktning och kvar återstår jag som en levande blomma trots vind och dyligt. Jag har sån kraft så att även om det blåser motvind står jag kvar fast klistrad på moder jord. 
 
Var jag än går så följer kraften med och jag ser livet som en kärleksfull gåta att lösa. Give me five!
 
Puss!

Frihet!

Du försöker att fånga mig, men jag står stadigt kvar i kärlekens eviga stryka
I en kraft mot ljuset där tvivel har släppt
Mot en sann rikting där vi båda kämpar för varandra
Orkar inte gråta längre
Inom mig finns allt som jag behöver
För att skapa frid
Innan kampen mot vår framtid startar  
 
Du försöker att fånga in mig, men jag står bara och ler
Du blir förvirrad, svag och vet inte riktigt hur
Medan du ser mig, oss, i drömmen
 
Men Jag känner att jag är redo!
 
Kärlek!

Ständig utveckling med livets flöde

Återigen sitter jag vid datan, tänkandes och funderar på hur jag vill ha mitt liv. Ingen mer än jag känner hur jag växer som individ just p.g.a. livets händelser, visst kan folk i min omgivning se en förändring men inte känslan utav min utveckling.. 
Här om dagen åkte jag på en väg som jag trodde att jag inte klarade av att åka på - men jag fixa det, utan en massa tankar. Visst var det en klump i magsäcken, men den känslan av att jag klara det. Ujujuj, den lever kvar. 
 
Jag är i ständig utveckling med livets flöde och det kommer en tid då jag förstår vad som hänt och varför. Den tiden så är nära så jag kan nudda den med fingerspetsarna. Och tron på en ljusare framtid finns i mitt hjärtas innersta rum. 
 
Försöker intala mig själv att jag är bra som jag är och att jag är älskad. Men kärleken kan se olika ut och jag kan bara ta emot all kärlek som människor ger mig utan att behöva kämpa för den. Tro mig, det finns kärlek som jag saknar och som jag kämpat för i kamp mot den riktiga kärleken. Idag vet jag att det inte går så därför tvingar jag igen att älska mig.. För kärlek ifrom av krav - det vill jag inte ha.
 
Kram