Återigen fri som den Frikraften jag är..

Idag blev jag fri från ilskan som satt djupt inne i mitt hjärta. Såklart den finns kvar, men känslan är däremot INTE den samma.. Allt jag hade sparat fick komma ut, liksom en rensing i mitt inre..
 
MEN, samtidigt så visste jag att jag kommer få några hugg i hjärtat - och det fick jag tyvärr.. Jag skaka av mig det värsta och kände att jag växte som person.
 
Blev kallad "prinsessa", det gick tyvärr in men lika fort ut igen. Nu är det upp till bevis att jag blir en såkallad "prinsessa". Hah, det ska bli kul att se när det händer och OM det händer. Just nu så kan jag inte ta in något, då blir jag bara besviken.
 
Jag känner min kraft och är stolt över hur dagen sluta!!
 
Puss

Luften du andas

Har en enorm ilska inom mig som egentligen är en sorg för att känna sig oälskad, som luft. Känner mig som en vind som blåser förbi och den vinden blir kraftigare desto längre tiden går. Vill inte längre känna så, men lik förbannat så gör jag det mer o mer. 
 
Och all maktlöshet som finns är jobbig. Att inte kunna få fram hur man egentligen känner är fruktansvärt.  
 
 
 
"Jag vill inte vara luften du andas, medan du samtidigt säger att du älskar mig
Jag vill inte vara luften du andas, medan du samtidigt lovar allt"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hjärtats ord, 26oktober 2012

Ibland undrar jag varför. Vad gör jag här och vad är min speciella gåva i livet. Varför jag träffar människor som lär mig vad livet är och att sätta gränser - tuffa gränser, eller gränser så att jag ska vara jag.
 
Livet är ibland en dans på rosor men ibland har rosorna taggar, så varför är dessa taggar så nyttiga för livets utveckling. Om man aldrig går igenom smärta så kan man aldrig hitta lyckan och min lycka har bara jag. 
 
Tänker på framtiden. Framtiden är blank, ingen vet hur den kommer se ut, hur man mår o.s.v. Det är bara i tanken och i drömmen som vi kan skapa en målning utav framtiden.. Min framtid är idag gul, med röda och gröna stänk. 
 
Har ni tänkt att varje människa är unik, har tankar.. Som kanske vi blir arga utav. Andra människors val kan vi inte styra, bara våra. Och det jobbar jag på just nu. Att ha mig i fokus - bara jag..
 
FAST det är otroligt jobbigt när eller om kärleken finns och spökar. 
 
 
Kärlek är också inviduellt, det kan vi inte styra. Alla är födda att ge eller ta emot kärlek olika. Men visst är det hemskt.? Jag tycker att alla ska ge och ta emot kärlek som jag.. Men så ser inte samhället ut..
 
Och samhället.. Ja, det är en plats för alla männskor eller det ska vara en plats för alla. Men världen är upp o ner. Dax för nytt, dax för förändring. Så tycker jag..
 
Har jag rätt?!? Hah, jo för mig!
 
Sov gott!