Läskigt när en människa "pluppar" fram med ondskefulla ögon

Det som hände mig idag var så kränkande och obehagligt. Jag skulle gå ut med hundarna där jag alltid brukar gå med hundarna. Plötsligt ser jag någon bekant komma med full fart emot mig, jag säger något lite artigt men ser en ondskefull blick riktas emot mig. Har varit med om det förr tyvärr men det är absolut inte acceptabelt att göra så.

Några minuter senare ringer det i min mobil, jag svarar o frågar vad personen vill. Det har jag undrat länge, men jag fick bara bortförklaringar och ursäkter som svar.

Jag kan inte förstå varför en del människor mår bra utav att "trycka ner" någon annan. Enligt mig ska varje människa få chans att visa sitt rätta jag, innan jag väljer hur jag vill fortsätta. Vissa lever ju bara i sin värld och struntar i verkligheten p.g.a. räddsla.

Låt människor vara människor!
Kram

Behaglig dag

Här sitter jag med en kopp te, jag som aldrig dricker te.. Hihi, men köpte nått som inte smakar te. Men det är koffeinfritt te och jag som är beroende av koffein, så det blir att dricka en kopp kaffe till tet.
 
Dagen idag har varit lugn och behaglig - för lugn nästan, med en chans på att samla ihop sig lite och bli starkare i sig själver. Det behövs ibland! <3
 
Nu är det åter kväll och snart tv. Ett skönt avslut på en lugn dag med lite frukt och ost uppkrypen i soffan. Likar en dö padda när jag ligger där.
 
Ha det! 
Kärlek

Hade visst namnsdag :)

Idag var det tydligen min namnsdag, Moha-dagen! Så grattis till mej..
 
Gårdagen var det tydligen 2år sedan som jag började "fastna" på kroken i tron på kärlekens magiska charm. Dessa 2år så har jag utvecklats till en kraftbubbla som idag står det fötterna på jorden och låter vinden blåsa. Har även utvecklas som människa, blivit psykiskt starkare. Men resan har varit tuff, inga lätta 2år. 
Hade ingen aning om att det var igår. Men men.
 
Så jag firade väl min nyfunna kraft med Zebra och Lama! Jättegott föresten! Till zebran gjorde jag en apelsin och sjärnanismarinad och til Laman så tog jag vitlöksmarinad.
 
Puss!!