‎Himlen är oskyldigt blå

‎"Himlen är oskyldigt blå" - en film som för mig har många igenkännelser. Det jag mest tänkte på var missbrukare och deras aggresion. För filmen handlade om en tonårspojke vars pappa var grovt alkoholiserad samt att han hamnade i ett knarklangar gäng.. Deras betéenden är så verklighets trogna så ujujuj.. 
Men filmen handlade ju inte bara om det utan också om tonårskärlek..
 
Verkligen en film som jag reckomenderar!
 
Kram...

Mår bra för en gång skull..

Har ni märkt att det är konstigt väder? Imorse så var det grått som sedan vände och blev en alldeles underbar sommardag. Precis så kan jag beskriva mina känslor ibland. Upp o ner, ner o upp.. Ingen människa mår bra jämt, inte äns kungen. 
 
Idag har jag fyllt på med kraft i solskets härliga ljushet när jag bada Queeniez i Bromma Sjön. Det är en fröjd o se henne bara dyka ner i vattnet.. Ungefär som när jag badar.. Hel galen. ;)
 
Nu är blir det en rogivande kväll med god mat och en ny inköpt film. Jag ska bara njuta av känslan att vara i kraften och må bra för en gång skull.. <3
 
Kärlek!

Du härliga eftermiddag

Fy vilken härlig eftermiddag det har varit idag då.. Börja med picknick vid favvo platsen Bromma Sjön, där Queeniez (min hund) tog sig ett dopp.. :) Hmm, sedan var det dax att Den Friakraften fick slå ur sig lite aggresion och lite till.. Det var alltså träningsdax, yihoo.. Det var tufft men skönt.. 
 
Efter jag hade tränat bort all ilska så begav vi oss till Heron City, där åt vi pizza innan det var dax för bio, Ice Age 4! Svin rolig. Reckomenderas verkligen..
 
Alltså från 13.30 tills nu har jag vart på vift.. Skönt att släppa på kontrollbehovet & all besvikelse som jag kännt under dessa veckor. Dessutom har man ju blivit bortvald.
 
För vem vill hela tiden känna sig missförstådd, bortvald & oälskad - inte jag iallafall.. ;)
 
Må gott!