"Jag får inte"

Jag får inte prata
Jag får inte tycka
Jag får inte ha en vilja
Jag får inte tänka
 
Jag får inte äns andas
Jag får inte äns leva
Jag får inte äns älska....
 
....Eller jag får allt detta, men bara om jag gör om mig.. 
 
Nu är det stopp på allt.. Egentligen är det jag som avgör vad jag får göra så nu är Jag är värd frid. Så nu ska jag leva mitt liv så som jag vill..
 
Puss
 

Tack!

Nu har jag landat lite i alla känslor som jag hade tidigare idag. Hjärtat är fylld av lycka, men sanningen vet jag. Nu gäller det att blicka frammåt mot en ljusare tid fullt av kärlek, ljus och glädje.
Dagen idag har varit helt underbar, första gången på länge som jag kände mig välkommen och accepterad. Vilken lycka och lättnad.. Men oron av sanningens svaga sken gör ont innom mig.. Jag vill kunna tro och känna mig behövd. Jag gjorde det idag, vill fortsätta..
 
Vill se in i framtiden med ljushet och fokusera på en bättre tid. Tid att bli sedd som den jag föddes till. Jag är värd att må bra, som idag, helt underbart.. Jag älskade livet för 1:a gången på länge.. Såg min smärta försvinna.
 
Det behövs mycket för att kunna förstå. Men det behövs inte mycket för att älska och bry sig. 
 
Tack!

Ett blogginlägg, Wooow

Har nyss fått in värsta feta tallriken med ost, tonfisk, vindruvor o vattenmelon.. Nej, jag är inte på lyxhotell. Jag är hemma, ;) Efter dagens träningspass så tycker jag att jag är värd det jag fick.. Träningen var utomhus o jag gick med korta dryckespauser bara.. Annars gick jag uppför backar o ner för backar. Sprang lite också... Stolt kvinna är jag..
 
Jag har inte bloggat på ett tag, haft annat i huvudet.. Men nu så.. ;) Jag vill säga att just för stunden är nästan allt bra i mitt liv. 
 
I tisdags var jag på allsång på skansen, bestämmde det på måndagen.. Ska börja leva spontant juu.. På skansen var det MÅNGA snygga karlar o en snygg tjej förutom mig ;) Hehe..
 
Puss så hörs vi