2012 blir 2013

Jaha, då var det dagen för nyårsafton 2012 och jorden har inte gått under :)
 
År 2012 har varit ett mycket MYCKET lärorikt år för mig. Har lärt mig att jag är viktigast i mitt liv, bra va? Jag lärde mig inte det i början av året men i mitten och i slutet av året. Alldeles i början så var jag medberoende och offra mitt liv till någon annan. Idag är jag fri från det och jag vill inte blicka tillbaka på det helvetiska.
 
År 2012 har jag fått/tagit kontakt med mina släktingar som jag inte visste existera. Det var för mig en helt ny värd av nyfikenhet och räddsla.. Ville bli accepterad och det blev jag.. Har kvar några som jag inte lyckats få kontakt  med, men min envishet/nyfikenhet är inte över på långa vägar.
 
År 2012 fick jag gå på praktik i 3månader för att sen inse det jag visste.. Samhället är inte redo att ta emot udda personer. Vilket är synd. Men min praktik var rolig och lärorik <3
 
Ja, det är en liten del att mitt 2012. Såklart jag kan berätta mer men nu tycker jag att det är viktigare att lägga fokus frammåt och vad händer 2013.. 
 
År 2013 så kommer jag fokusera på mig själv, vad jag vill, vem jag vill vara, hur jag vill vara och vem jag ska träffa. Har inget nyårslöfte men kraften växer inom mig fortfarande. Och en rad massa härliga, spännande saker ska jag uppleva..
 
Kram och Gott Nytt År!
 

22 åringens sista ord... :)

Detta är sista inlägget jag gör som 22 åring :)
Jag fyller nämligen 23 imorgon, Lucia 13december. Kan säga att som 22 åring så har jag lärt mig en hel del saker, både positiva och negativa - men mest positiva:). Vuxit som individ och fått mer kraft i hjärtats vrå.

Som 22 åring har jag träffat många nya underbara kontakter och fått många härliga minnen.

Fast nu ska jag ju inte dö, så jag hoppas och vet att som 23 åring så kommer livet rulla på som vanligt och jag kommer har massa nya möjligheter. Jag är ett med tiden och jag ska vara den Friakraften som jag skapat. :)

I love myself! Kram