Text från min inre längtan!

Kärlek.. Vill jag inte kämpa om att få, utan kärlek skall alltid finnas. Vill inte kämpa mig fram till någon som tävlar, vill inte heller hamna i kläm hos någon som krampaktigt spelar sig genom livet.
 
Jag tror att sanningen kommer fram automatiskt utan att jag behöver leta efter den. Att fly från vekligheten, vill jag helst undvika även om den svider. För när morgondagen gryr så blir verkligheten en ny utmaning genom det jag skapar.
Jag vill undvika falska kommentarer och maktspel. Jag tror på godhet i varje individ och jag tror att ingen vill skada med flit. 
 
Förlåt om jag själv har sagt någon "spyfluga" och att jag inte kunde vara ärlig i mig själv just då.. Jag är människa och jag är värd att vara just människa.. 
 
  

Varje dag som mitt hjärta slår

Varje dag som mitt hjärta slår - befinner jag mig i verkligheten, dock med tankar, funderingar och såklart känslor - Om livet, om kärlek och vem jag är.
Jag vet om att jag är annorlunda och det kan störa omgivningen ibland. Men jag tänker att jag inte vill sättas i några mallar kring idealbilden av kvinnan och av människan. Jag är jag, jag är kanske inte guds bästa barn - men jag är jag av någon anledning och jag är en speciell varelse.
 
Det är tufft att befinna mig i den sanningen därför att de flesta är vana med att tycka och tänka för andra. Men vi är egentligen fria att tycka vad vi vill utan att någon högre individ ska trycka ner oss..
Men vad är en "högre individ" och finns det sånna.. Nej, inte enligt mig - men däremot så finns det människor som tror att de är högre än oss dödliga och som tror att de ska ta över världen.
 
Sånna bryr jag mig inte om.. Jag vill vara mig själv.
 
Varje dag som mitt hjärta slår - drömmer jag. Jag drömmer om livet och hur jag vill ha det för mitt eget bästa. 
 
Kram!
 

Verkliga ord från Frikraften

Hela mitt liv har jag undrat, tänkt och försökt att förstå - Vem är jag och var kommer jag ifrån? Har inte fått svaret på frågan och jag vet inte om jag kommer att få det. Jag kommer att växa som person dag ut och dag in, skapa nya mönster och relationer med nära och kära, ev. någon främling också..
 
Livet är i ständig utveckling och jag - bara jag kan skapa mitt liv, mina relationer och mina tankar. Vad jag säger och hur jag mår.. Det är bara jag som styr mitt liv..
 
Men var kommer jag ifrån och vem är jag född till att vara.? Jag är född till att vara fri och en sjävlstädig person - en glädjespridare uti fingerspettsarna. Jag valde livet med kraft i mitt hjärta, vägen har vart svår och jobbig. Även bra och kärleksfull.. Jag är nöjd över mig själv. 
 
Men jag har tänkt, - när för jag kärlek? Kärlek av personer, mitt blod.. Jag tänker det än idag fast jag vet att jag är älskad och fri.. 
 
Ensam, övergiven, har jag kännt mig så många gånger att det idag är en styrka. Och visheten som smärtan gav. Jag är stark, jag är kraft men jag är även jävligt sårbar. Döljde min sorg genom smink och kaxigt bemötande i räddslan att förlora tilliten till omvärlden.. Men jag är älskad.
 
Jag är tacksam till livet och dess erfarenheter. Drömmar har blivit till verklighet. Sanningen gör ont, är smärtsam. Varför ska just jag, har jag tänkt.. Jag är fri att uttrycka mig men ibland möter jag bara ilska istället för kärlek.. 
 
Kanske är det det som har gjort mig till Frikraften. Jag tror det och jag tror också att i svaghetens styrka så kommer insikter om sanningens oändlighet.
 
Puss o tack för att just DU läste